NOMBRADO NUEVO CRONISTA OFICIAL DE INCA, MIQUEL PIERAS VILLALONGA

POR GABRIEL PIERAS SALOM, CRONISTA OFICIAL DE INCA (ISLAS BALERAES)

Ayer 27 de junio, en el Pleno celebrado en la sala de sesiones de la Casa Consistorial Miquel Pieras Villalonga fue nombrado cronista Oficial de la Ciudad Inca. El alcalde y los veinte concejales votarán a su favor. Fue elegido por mayoría absoluta.

Como su padre me siento muy honrado por tal distinción. Para mí, haber sido cronista Oficial de la Ciudad Inca durante casi cuarenta años me ha llenado de alegría y hoy, tras haberme trasladado a Honorario, he ganado tal distinción. Estoy convencido de que le irá bien y que nuestra ciudad seguirá siendo estudiada y dada a conocer.

Ahir, dia 27 de juny, en el Plenari celebrat a la sala de sessions de la Casa Consistorial fou nomenat Cronista Oficial de la ciutat d’Inca en Miquel Pieras Villalonga. El batle i els vint regidors votaren al seu favor. Fou elegit per majoria absoluta. Com a pare seu em sent molt honorat per tal distinció. Per a mi, haver estat prop de quaranta anys el Cronista Oficial de la ciutat d’Inca m’ha omplert de goig i avui, havent passat a Honorari, se m’ha augmentat tal distinció. Estic convençut que ho farà bé i que la nostra ciutat seguirà essent estudiada i donada a conèixer.

FUENTE: https://www.facebook.com/photo/?fbid=1024707989194526&set=a.102843378047663

Sin Comentarios.

Responder

Mensaje